toNYicome
logo
+
beccyaqua:

💁 one more day until the weekend 😁
+
chiinky:

Because pussy is art

AMEN
+
+
theclassyissue:

Mathilde Gøhler
+
dezeen:

Alpine cabins by Pedevilla Architekten build on traditions of Tyrolean farmhouse »
dezeen:

Alpine cabins by Pedevilla Architekten build on traditions of Tyrolean farmhouse »
dezeen:

Alpine cabins by Pedevilla Architekten build on traditions of Tyrolean farmhouse »
dezeen:

Alpine cabins by Pedevilla Architekten build on traditions of Tyrolean farmhouse »
+
gthegentleman:

Palvin
+
+
+
children0nacid:

Pls

Give me
+
cjwho:

Conversion of a Chapel in Bern, Switzerland by Morscher Architects | via

In the former Luke Chapel – built in 1924 as a Bernese district church in the Art Deco style and completely disfigured in the 70s – are now built 2 new homes. In order to keep the floor free of supports and receive the light oft he generous church window, the upper apartment was hanged as a concrete box in the two-storey former church.

The once closed south facade could now be opened with generous sash windows and cantilevered balconies to the quarters and to the garden.

Both apartments were equipped with a simple Minergie ventilation, which is perfectly integrated in the interface between living and sleeping spaces and fresh air is introduced by linear diffusers. Where previously the pastor preached at the altar and where the organist played hymns, is now the kitchen – food is cooked and cheerful children’s laughter rings out.

Photography: Dominique Uldry

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Conversion of a Chapel in Bern, Switzerland by Morscher Architects | via

In the former Luke Chapel – built in 1924 as a Bernese district church in the Art Deco style and completely disfigured in the 70s – are now built 2 new homes. In order to keep the floor free of supports and receive the light oft he generous church window, the upper apartment was hanged as a concrete box in the two-storey former church.

The once closed south facade could now be opened with generous sash windows and cantilevered balconies to the quarters and to the garden.

Both apartments were equipped with a simple Minergie ventilation, which is perfectly integrated in the interface between living and sleeping spaces and fresh air is introduced by linear diffusers. Where previously the pastor preached at the altar and where the organist played hymns, is now the kitchen – food is cooked and cheerful children’s laughter rings out.

Photography: Dominique Uldry

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Conversion of a Chapel in Bern, Switzerland by Morscher Architects | via

In the former Luke Chapel – built in 1924 as a Bernese district church in the Art Deco style and completely disfigured in the 70s – are now built 2 new homes. In order to keep the floor free of supports and receive the light oft he generous church window, the upper apartment was hanged as a concrete box in the two-storey former church.

The once closed south facade could now be opened with generous sash windows and cantilevered balconies to the quarters and to the garden.

Both apartments were equipped with a simple Minergie ventilation, which is perfectly integrated in the interface between living and sleeping spaces and fresh air is introduced by linear diffusers. Where previously the pastor preached at the altar and where the organist played hymns, is now the kitchen – food is cooked and cheerful children’s laughter rings out.

Photography: Dominique Uldry

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Conversion of a Chapel in Bern, Switzerland by Morscher Architects | via

In the former Luke Chapel – built in 1924 as a Bernese district church in the Art Deco style and completely disfigured in the 70s – are now built 2 new homes. In order to keep the floor free of supports and receive the light oft he generous church window, the upper apartment was hanged as a concrete box in the two-storey former church.

The once closed south facade could now be opened with generous sash windows and cantilevered balconies to the quarters and to the garden.

Both apartments were equipped with a simple Minergie ventilation, which is perfectly integrated in the interface between living and sleeping spaces and fresh air is introduced by linear diffusers. Where previously the pastor preached at the altar and where the organist played hymns, is now the kitchen – food is cooked and cheerful children’s laughter rings out.

Photography: Dominique Uldry

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
+
uncommoncut:

AS Aperitivo / Nika Zupanc
+
sexience:

best porn blog ever
+
ravivora:

yosemite national park
photos by Ravi Vora
ravivora:

yosemite national park
photos by Ravi Vora
ravivora:

yosemite national park
photos by Ravi Vora
ravivora:

yosemite national park
photos by Ravi Vora
+
linxspiration:

Maria by Sean Archer